Zwem4daagse, Grote Clubactie en Cursus tijdwaarnemer

Beste Ouders en Leden,

Via deze nieuwsbrief willen wij een aantal zaken bij u onder de aandacht brengen. 

Traditiegetrouw organiseert de evenementencommissie elk jaar een zwem4daagse, We weten allemaal waarom het, afgelopen jaar niet door kon gaan, maar NU mogen we weer!!! dus schrijf je direct in!!!

GROTE CLUB ACTIE

Afgelopen week hebben jullie (bijna) allemaal een lotenboekje mogen ontvangen. Vanaf 18 september mogen de loten worden verkocht. Iedereen die loten verkoopt, doe je best en zorg ervoor dat de clubkas goed wordt gespekt!
Mocht u of jij onverhoopt geen boekje hebben ontvangen maar wel graag loten willen verkopen graag even mailen naar sponsoring@schotejil.nl.  Dan zorgen wij ervoor dat je een lotenboekje krijgt. 

CURSUS TIJDWAARNEMER!

Momenteel heeft de verenging grote behoefte aan klokkers!

Na de herfstvakantie 2021 starten twee online cursussen tijdwaarnemer. Tijdens de cursus wordt ingegaan op de KNZB reglementen, de wedstrijdslagen, de wisselslag en de estafette en de eventuele diskwalificaties.

Na afloop van de cursus en na het behalen van het examen krijgt de kandidaat de bevoegdheid a4. Met deze bevoegdheid is de official bevoegd om tijdens officiële wedstrijden als tijdwaarnemer te fungeren (met uitzondering van Nationale Kampioenschappen, Interlandwedstrijden en daarmee gelijkgestelde wedstrijden).

Voorwaarden:

  1. 16 jaar of ouder op het moment van het examen
  2. Lid van een zwemvereniging
  3. Geregistreerd in Sportlink (via de zwemvereniging)
  4. Affiniteit met de wedstrijdzwemsport.
  5. De cursus online kunnen volgen (via Teams, Zoom of iets dergelijks)
  6. In bezit van een geldige VOG verklaring (gratis via de zwemvereniging aan te vragen)

De cursusdagen:

Cursus 1: maandag 1, 8, 15, 22 november 2021
Cursus 2: dinsdag 2, 9, 16, 23 november 2021

Examen:

De examens worden gepland in week 48 (29 November t/m 3 December) , in ieder geval op 29 en 30 November.  Het examen zal online plaatsvinden.

Inschrijven:

Via het Aanmeldingsformulier cursussen  Na de verzending van het (volledig) ingevulde formulier ontvang je een bevestigingsmail. De inschrijving stopt een week voor de aanvang van de cursus. Het maximale aantal deelnemers is 12. Bij meer inschrijvingen wordt er een extra cursus gepland.

De informatie is terug te vinden op de regiowebsite: Officials/officialopleidingen/cursusdetails

Mocht je interesse hebben en jezelf hebben aangemeld en/of hulp nodig hebben met het aanmelden het onze even weten via tc@schotejil.nl

Hartelijke groet,

Het Bestuur