Om elke week te kunnen trainen en wedstrijden te organiseren moet de vereniging het zwembad in “De Staver” huren, medailles en bekers kopen, een bepaald bedrag per jaar voor elk lid (ook van de trimploeg) aan de KNZB overmaken, hulpmaterialen voor de training aanschaffen en vele andere kosten maken. Vandaar dat aan het lid worden van de zwemclub kosten zijn verbonden. Zodra na het proefzwemmen wordt besloten om lid te worden, ontvangt men een brief van de ledenadministratie waarin de aanvangsdatum van het lidmaatschap, de kosten daarvan en de wijze van betalen staan vermeld. Betaling uitsluitend via automatische incasso d.m.v. machtiging. Dat bespaart u en ons veel kosten en moeite. Het beëindigen van het lidmaatschap dient altijd schriftelijk te gebeuren bij de ledenadministratie. De contributie loopt door tot 1 maand na de maand van schriftelijke afmelding. Opzegging kan twee maal per jaar, namelijk per 1 januari of per 1 juli.

De kosten voor inschrijfgeld en contributie bedragen:

KostenFrequentie
Inschrijfgeld€12,50Eenmalig
Trimclub€18,00Per maand
Aanleer€32,50Per maand
Instroom€26,00Per maand
Junioren 1€35,50Per maand
Junioren 2€35,50Per maand
Jeugd 1€40,50Per maand
Jeugd 2€40,50Per maand
Wedstrijd Senioren€33,00Per maand
Recreanten Jeugd€27,00Per maand
Recreanten Senioren€27,00Per maand
Startlicentie KNZB (vanaf 12 jaar)€45,00Per jaar
Contributie per 1 september 2023

Studentlidmaatschap

Het studentlidmaatschap is bedoeld voor studenten die op kamers wonen en dus niet meer de mogelijkheid hebben om bij de Schotejil te trainen door de week, maar graag lid willen blijven van de vereniging (eventueel in combinatie met een startvergunning).

Hiervoor worden de volgende contributie bedragen gehanteerd:

KostenFrequentie
Zonder startlicentie€25,00Per jaar
Met startlicentie€55,00Per jaar

Voor het studentlidmaatschap wordt de volgende richtlijn aangehouden:

Een student met een studentlidmaatschap is lid van de vereniging. Hij/zij mag meetrainen tijdens de schoolvakanties met een maximum van 6 weken per jaar. De student kan dan, in overleg met de hoofdtrainer meetrainen, op basis van beschikbaarheid binnen de baanindeling.