Zomer nieuwsbrief

Beste Ouders en Leden,

Hierbij zenden wij u de laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie. Deze nieuwsbrief is wat langer dan u van ons gewend bent. Maar de zaken die wij te melden hebben zijn niet minder belangrijk.

Afscheid

Met pijn in ons hart hebben wij gisteren afscheid genomen van drie geweldige trainers. Arjanne, Ramona en Andries hadden aangegeven het stokje te willen overdragen aan de jongere garde van de vereniging. Jaren stonden zij (bijna) elke avond van de week aan de badrand om mensen van jong en oud de zwemvaardigheden aan te leren. Vele uren, geduld en energie hebben jullie in de vereniging gestopt. Met jullie kennis en schema’s als basis kan de nieuwe trainersgroep met veel vertrouwen volgend jaar aan de slag. Namens alle leden, zwemmers, bestuur willen we jullie nogmaals bedanken voor jullie jarenlange geweldige inzet.

v.l.n.r.: Andries, Arjanne, Ramona

Trainen in de zomervakantie

Het bestuur heeft in overleg met SRGO geregeld dat er een deel van zomervakantie toch getraind kan worden, hiervoor zijn twee trainingsavonden per week vastgesteld. Eén op de maandag- en éen op de woensdagavond. In verband met personele bezetting van de Staver is het alleen mogelijk om de eerste 3 weken van de zomervakantie te trainen, Week 29, 30 en 31.

Deze trainingen zijn ivm beschikbaarheid van trainers, beperkt tot jeugd 1,2 en 3, wedstrijdsenioren, recreanten senioren en de trimgroep.

Trainen na de zomervakantie

In de zomervakantie ontvangt u in de zomervakantie het definitieve trainingsschema. De starten weer met de trainingen per 30 Augustus 2021.

Vrijwilligers gezocht!

De stichting GO Sport Events organiseert dit jaar 2 triathlons, te weten GO triathlon Herkingen, 4 september en GO  triathlon Brouwersdam, 25 september. Voor beide evenementen zijn ze op zoek naar vrijwilligers voor zowel op de wedstrijddag, als tijdens de opbouw.

Als beloning voor je inzet, krijgen we voor elke vrijwilliger 35 euro per inzetmoment. Dit bedrag komt dan ten goede aan de clubkas van de vereniging. Uiteraard ontvang je een lunchpakket en een aandenken als dank voor je inzet. We zouden het super vinden als je wilt helpen op 1 of meerdere van bovengenoemde data, laat het dan weten door je op te geven op het volgende mailadres:  info@triathlongo.nl

Mocht je anderen weten die het ook leuk vinden, meld ze dan ook aan!!! Vergeet niet bij je aanmelding te vermelden dat je namens ZC. De Schotejil komt helpen.

Voor nu wensen we jullie alle een mooie zomer vol zwemplezier!
Namens het bestuur!