Spaaractie Plus Markt

Beste Ouders en Zwemmers,

Vanaf deze week is het zover!

We gaan dan starten met de Plus sponsoractie voor ZC.de Schotejil. De PLUS markt in Middelharnis en Stellendam, hebben een super leuke actie op touw gezet voor verenigingen op het eiland. Met deze actie willen ze, in deze moeilijke periode, de plaatselijke verenigingen een hart onder de riem steken. 

Van maandag 18 januari t/m tot zaterdag 13 maart 2021 kun je bij PLUS Slingerland en PLUS Buning sparen voor jouw vereniging. Bij elke €10.- aan boodschappen ontvang je 1 spaarzegel. Bij 5 zegels is de spaarkaart vol en kan deze worden ingeleverd in een inleverbox bij jouw vereniging. De vereniging levert de volle spaarkaarten in bij een van beide winkels. Voor elke ingeleverde spaarkaart ontvangt jouw vereniging na afloop van de actie €0,50.

Inleveren van de spaarkaartjes

Het inzamelen van de volle spaarkaartjes gebeurt in eerste instantie door de vereniging. Aangezien de Corona maatregelen verlengd zijn en wij hierdoor niet fysiek de mogelijkheid hebben om bij elkaar te komen, is het gelukkig mogelijk om de kaartjes bij de Plus in te leveren. In beide Plus winkels staat een inleverton waar de kaartjes van alle verenigingen ingeleverd kunnen worden. Let hierbij op dat wel de naam van onze vereniging op het kaartje staat ingevuld!
Zodra we elkaar weer fysiek mogen ontmoeten zullen wij ervoor zorgen dat bij het zwembad een inleverton komt te staan. Uiteraard is het ook mogelijk om de spaarkaarten door de bus te stoppen bij onze Penningmeester, Anna bijnspad 29, te Middelharnis.

Wij willen jullie vragen om familie, vrienden en kennissen te informeren en enthousiasmeren om mee te doen aan deze actie!!  

ACTIE FLYER

Sportieve groet,
Bestuur ZC de Schotejil