‘Opfrissen zwemvaardigheid voor basisschool kinderen’ bij z.c. De Schotejil

Het gebeurt nog wel eens, dat kinderen in de basisschool leeftijd hun A- en B- zwemdiploma op jongere leeftijd weliswaar hebben behaald, maar daarna niet of slechts incidenteel de ooit geleerde zwemvaardigheid hebben ‘onderhouden’.

Met het oog op de aanstaande zomer(vakantie) met hopelijk ook bijhorende zomerse omstandigheden, is het bij z.c. De Schotejil mogelijk om de ooit geleerde vaardigheden weer wat op te frissen.

Onder begeleiding van ervaren zwemtrainers worden de zwemvaardigheden gedurende enkele weken opnieuw geoefend. Deelnemers dienen in bezit te zijn van zwemdiploma A en B. Doelgroep zijn kinderen in de basisschool leeftijd.

Op een 6-tal donderdagavonden wordt tussen 18.00-18.45 uur deze mogelijkheid geboden in het zwembad van de Staver, te beginnen op donderdag 30 mei.

De kosten bedragen € 48.50 per persoon (incl. zwembad-toegang, begeleiding en deelname aan de Zwem4daagse van 8 t/m 11 juli). Aanmelden kan tot 27 mei 2024 via leden@schotejil.nl, onder vermelding van ‘opfriscursus A en B mei 2024’. En … vol=vol. Zie voor meer informatie over de zwemclub: www.schotejil.nl