Persoonlijke- en clubrecords voor Schotejil-zwemmers

Zaterdag 20 april hebben zwemmers van De Schotejil opnieuw hun persoonlijke tijden, waaronder clubrecords, weten te verbeteren. Lyke Buscop was toe twee maal toe zeer succesvol. In twee afzonderlijke races verbeterde zij het clubrecord op zowel 100m rugslag (1.07.60) als 200m rugslag (2.28.57). Verder zwommen Laurens Kalle en Jacob Mackloet overtuigend naar aansprekende tijden onder de 2-minuten-barrière op de 200m vrij. Laurens Kalle zwom later in de wedstrijd zelfs nog onder de 1-minuten grens op 100m vlinderslag.

Ook in de andere categorieën werd prima gepresteerd. Evy van Nimwegen realiseerde een dik p.r. op 400m wisselslag. Haar oudere zus verraste eveneens met een p.r. op 100m schoolslag. Vermeldenswaardig is zeker de 100m vlinderslag van Evy de Bonte die met een prima tijd haar p.r. met ruim 6 seconden wist te verbeteren. Nienke van Weenen zwom op 200m rugslag eveneens een dik p.r.

Zie voor de complete uitslag:  https://webkalender.knzb.nl/webkalender/wedstrijd/25142/

Zie voor de soms spectaculaire (200m vrij heren) Livestream: https://www.youtube.com/watch?v=RAN2NqSf2XY