Schotejil ook volgend seizoen in regionale A-poule

Zaterdag 6 april werd door De Schotejil in Dordrecht (50m-bad) de laatste regionale competitiewedstrijd gezwommen en heeft zich opnieuw in de hoogste regionale A-poule geplaatst. Met een score van 15 ereplaatsen, ca. 40 persoonlijke records en enkele clubrecords werden opnieuw mooie prestaties gerealiseerd.

Gouden medailles waren er achtereenvolgens voor Evy van Nimwegen op 100m vlinderslag, Famke Franzen op 100m vrij, Meyke van Nimwegen op 50m vlinderslag, Laurens Kalle op 50m vlinderslag / 200m vrij en Xander Vis op 100m schoolslag. Daarnaast ook nog ca. 25 waardevolle top-10 noteringen.

De estafette 4x 50m wisselslag zwom in een clubrecord van 1.59.67 naar de 2e plaats bij de senioren, evenals de 10x 50m vrij in 4.35.88 met Dominique Overduin, Laurens Kalle, Meyke van Nimwegen, Xander Vis, Lyke Buscop, Aron Paasse, Aisha Nobels, Jacob Mackloet, Lotte Middelbos en David Kievit.

De eindstand: