Eilandelijke minioren zwemmen laatste Circuit wedstrijd

Een eilandelijke zwemploeg heeft in Rozenburg de laatste Circuitwedstrijd van het seizoen gezwommen. De allerjongste zwemmers, afkomstig uit de zwemclubs van De Gooye, De Stelle en De Schotejil zwommen met leeftijdsgenootjes van z.v. Westland, De Duck Brielle, ZPB H&L Barendrecht, z.v. Strijen, ZPC Numansdorp, MNC Dordrecht, DWF Sliedrecht en SG SCOM/de Zeehond’73 uit Hoogvliet/Rozenburg.

Van de eilandelijke deelnemers tot 12 jaar wisten o.a. Tim van Kempen, Thijs Volwerk, Meike Sijtsma, Stefan Koster, Aelan Westerink, Lennon Wals, en Nola v.d Wel, Jenth van Druningen en Jules Boerema ereplaatsen te bereiken in veelal ruim met deelnemers gevulde zwemprogramma’s.

Zie voor de complete uitslag: https://webkalender.knzb.nl/webkalender/wedstrijd/25267/