Goud voor Schotejil estafette-dames op Provinciale Winterkampioenschappen

In Rotterdam hebben de estafette-dames van de Schotejil, bestaande uit Aisha Nobels, Dominique Overduin, Meyke van Nimwegen en Lyke Buscop, een gouden medaille behaald op de 4x100m vrije slag (4.12.50). Bovendien wisten dezelfde zwemsters ook op de 4x100m wisselslag een ereplaats (3e) te bereiken. Lyke Buscop zwom hierbij als startzwemster een clubrecord (1.08.21).  Persoonlijke successen waren er verder voor Meyke van Nimwegen met een 2e plaats op 100m vlinderslag, en een 3e plaats op 100m rugslag. Famke Franzen won een zilveren medaille op 50m vrij (28.93) bij de oudste junioren.

Behalve ereplaatsen behaalden een aantal van genoemde zwemsters ook nog diverse knappe top-5  noteringen. Daarnaast hadden ook Daphne v.d Slik, Evy de Bonte, Nienke van Weenen, Abya Buscop en Evy van Nimwegen zich geplaatst voor dit kampioenschap en kwamen eveneens verdienstelijk in actie.