Schotejil zwemt tweede wedstrijd van Meerkamp

Op 17 december heeft z.c. De Schotejil de 2e Meerkampwedstrijd gezwommen in Papendrecht. Er werden talrijke ereplaatsen behaald, waaronder een clubrecord op 200m rugslag (2.30.13) voor Lyke Buscop.

Behalve ereplaatsen, die in ruime mate behaald en eigenlijk teveel zijn om op te noemen, zijn er ook knappe persoonlijke records te melden. Meestal worden de grootste tijdsverbeteringen gerealiseerd door zwemmers, die nog niet zo lang wedstrijden zwemmen. Zo ook tijdens deze wedstrijd, waarbij juniorenzwemster Stella Offerhaus een dik pr zwom op 100m vrij (1.18.90). Uitzondering op deze ‘regel’ was echter zeker de 100m vlinderslag van Rien Mackloet met zijn nieuwe tijd van 1.11.66 bij de Jeugd. Vermeldenswaardig zijn tenslotte de maximale scores van Famke Franzen, Meyke van Nimwegen en Lyke Buscop, die elk op al hun gezwommen nummers in hun categorie de snelste tijd wisten te realiseren.

Zie de volledige uitslag via: https://www.knzb.nl/vereniging__wedstrijdsport/wedstrijdsport/webkalender/wedstrijd/23481/