Regio competitie Schotejil

Zaterdag 15 oktober is ook de zwemcompetitie in regio West begonnen. De Schotejil zwom de eerste ronde in Dordrecht en kwam uit in poule A. Behalve een 9-tal ereplaatsen, waren er ook nog 2 clubrecords te vieren. Op de 4x100m wisselslag zwommen Lyke Buscop, Lotte Middelbos, Meyke van Nimwegen en Aisha Nobels in 2.07.29 naar een nieuw clubrecord en eindigden hiermee op de 2e plaats. De startzwemster, Lyke Buscop, zwom in de zelfde estafette op de 50m rug tevens het tweede clubrecord (31.69).

In de categorie jeugd was Laurens Kalle uitermate succesvol door het winnen van zowel 100m vrij (55.62) als 100m vlinderslag (1.02.15). Bij de meisjes won Meyke van Nimwegen de 200m vrij (2.15.20) en werd zij tweede op resp. 100m rugslag (1.09.51) en 100m vlinderslag (1.09.29). Lyke Buscop zwom naar het zilver op 100m wisselslag (1.09.04) en het brons op 200m schoolslag (2.50.21). De slotestafette 4x100m vrij bij de heren, met Daniel ’t Mannetje, Laurens Kalle, Aron Paasse en Xander Vis eindigde als 2e in 1.41.76.