Sportieve voorbereiding Schotejil op zwemseizoen 2021-2022

Van maandag 18 tot woensdag 20 oktober zijn de wedstrijdzwemmers uit de junioren- en jeugdgroepen van z.c. De Schotejil op trainingskamp geweest. In het buitenhuis Teteringen werd gelogeerd in een bosrijke omgeving en werd getraind in zwembad ‘De Warande’ in Oosterhout. Er zijn in een paar dagen vele trainingsuren gemaakt en heel veel kilometers gezwommen. De komende weken staan belangrijke competitie wedstrijden op het programma en met dit trainingskamp hopen zwemmers en trainers zich voldoende te hebben voorbereid op de komende sportieve uitdagingen.

Het kader en de sporters van z.c. De Schotejil kijken met tevredenheid terug op een zeer geslaagd trainingskamp en bedanken naast de begeleiders en zwemmers tijdens het trainingskamp ook de sponsors, die dit allemaal mede hebben mogelijk gemaakt, te weten: Plus Slingerland, Landwinkel ’t Land, Bakkerij Koese en Totaal Kantoor Goeree.

Zwemclub De Schotejil heeft bovendien ook nog voldoende ruimte om jonge enthousiaste zwemmers te begroeten. Dus als je pas je B of C diploma hebt behaald, kom dan vrijblijvend een keer proefzwemmen bij de Schotejil. Je bent van harte welkom op maandag of woensdag om 18:00 in zwembad De Staver. De training duurt tot 18:45. Als je het heel erg leuk vindt, mag je daarna nog 2 keer gratis komen zwemmen. Voor ouders is er tevens op woensdag 27 oktober een infomoment om 18:00. Belangstellenden zijn van harte welkom. Uiteraard kan ook op een ander moment worden proef gezwommen. Neem dan even contact met ons op om een training af te spreken.