ZC de Schotejil Website

Zwemclub "ZC de Schotejil", Middelharnis-Sommelsdijk

 

Zorg dat je ca. 5 minuten voor aanvang van de training omgekleed klaarstaat in het zwembad, niet eerder. De eerste groep van 18.00 uur blijft wachten in de douche ruimte en komt niet het zwembad binnen. Hier wordt namelijk nog zwemles gegeven en dan zijn de kinderen die daar les hebben afgeleid.

Wanneer het 18.00 uur is loop je rustig naar de baan waarin je de training hebt. Je blijft achter het startblok staan wachten. Je springt niet het water in tenzij je door de trainer gevraagd wordt de lijn te zwemmen.

Zorg dat je voor de training naar het toilet bent geweest. Wanneer je toch tijdens de training naar het toilet moet, vraag je dit aan de trainer. Je gaat nooit zelf het bad uit, zonder dat de trainer dat weet. 

Tijdens de trainingen luister je goed naar de trainer en probeer je de opdrachten en oefeningen goed uit te voeren. Techniek is belangrijker dan snelheid! Om alle aanwijzingen en tips goed te kunnen horen, blijf je met je hoofd boven water en kijk de trainer aan wanneer er iets uitgelegd wordt. 

Na afloop van de training ruim je de spullen op die je gebruikt hebt (meestal flippers/zoomers, plankje, etc) en loop je rustig naar de douche. Het is niet de bedoeling dat je gebruik maakt van het bubbelbad. Zorg dat je in de kleedruimte je netjes en rustig gedraagt.